Bezorginformatie

Alle prijzen die wij op onze webwinkel tonen zijn exclusief bezorging.

 

Bezorging

Wij leveren uw nieuwe aankoop tot aan uw voordeur. Mocht u op dat moment niet thuis zijn dan komen wij op een later tijdstip terug. De bestelling worden bezorgd door PostNL of DHL, mocht u een voorkeur hebben meldt dit dan bij het plaatsen van de bestelling of neem contact op met onze klantenservice. Bent u meerdere malen niet thuis dan heeft u de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij het dichtstbijzijnde PostNL of DHL punt.

 

Ophalen in de winkel

Uw aankopen mogen ook kosteloos worden opgehaald in onze winkel. Bij het afrekenen krijgt u de optie om het product bij ons op te halen. U ontvangt van ons een bericht zodra het product klaar ligt. 

Levertijden

Zodra wij de betaling van uw bestelling ontvangen hebben, verzenden wij uw bestelling via PostNL of DHL. Op dit moment hanteren wij levertijden van 2 tot 5 werkdagen.

 

Vertraagde levering

Wij streven ernaar bestellingen binnen de normale levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen.

 

Niet leverbare artikelen

Wij streven ernaar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan wordt u hier per e-mail of per telefoon over op de hoogte gesteld. Wij storten het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terug naar uw bankrekening.

Retourbeleid

Elk product mag binnen 14 dagen terug gestuurd worden. Zodra de retourzending goedgekeurd is, ontvangt u een e-mail met de bevestiging dat het bedrag van het product binnen enkele dagen op uw rekening zal worden bijgeschreven.

*voorwaarden:

- neem altijd eerst contact op met de klantenservice per e-mail of telefoon

- het artikel is nog in nieuwe, ongebruikte staat

- het artikel bevindt zich in de fabrieksverpakking en is onbeschadigd

- de kosten van de retournering dient u zelf te betalen

- bij goedkeuring van de retournering, krijgt u het aankoopbedrag van het product excl. verzendkosten terug.